Jadaluxin asiakkaat

Jadalux-asiakkaissa on edustettuna koko yrittämisen kirjo yhden ihmisen yrityksistä konserneihin. Jokaista asiakastamme palvelemme laadukkaasti ja yksilöllisesti, ja mukaudumme asiakkaittemme tilanteisiin, tapahtumiin ja toiveisiin.

Jadalux

Jadalux perustettiin vuonna 2006, ja palvelemme nyt vanhan Porvoon sydämessä sekä suomeksi että ruotsiksi. Olemme kahdentoista tilinpidon ammattilaisen tiimi. Yhteistä meille on suuri intohimo työtämme ja asiakkaitamme kohtaan.

Ihmisinä olemme erilaisia kuin asiakkaammekin. Olemme räiskyviä persoonia eri puolilta Suomea lappilaisista paljasjalkaisiin porvoolaisiin.  Tule tutustumaan niin toimistoon kuin sen iloisiin ihmisiinkin. Tarjoamme sinulle juuri sellaista palvelua kuin toivot ja jonka me tilinpidon ammattilaisina katsomme sinun tarvitsevan.

Kaikki taloushallinnon palvelut

Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut niin perinteisille mappiasiakkaille kuin myös sähköisen taloushallinnon asiakkaille.

Tärkein asiakkaamme

Sinun yrityksesi on meille tärkein asiakkaamme. Tahdomme tuon tunteen olevan meille yhteinen päämäärä ja tavoite.

Ota yhteyttä!

Moderni tilitoimisto

Jadalux on moderni tilitoimisto ja käytämme Netvisor- ja Visma Fivaldi –ohjelmistoja. Olemme monipuolisia osaajia, kilpailukykyisiä ja joustavia niin palvelujen kuin aikataulujenkin kanssa.

Käytämme myös Hailer-digityötilaa, jolla johdamme tehokkaasti viestintää, prosesseja ja resursseja.

Palvelemme kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Jadaluxin asiakkaaksi.